Impending Doom – Klippremier – Paved With Bones

The Sin And Doom Vol. II címmel 2018. június 22-én jelent meg a kaliforniai Impending Doom hatodik albuma, amit a legelső lemezük producerével, Christopher Eckkel rögzítettek. A 2013-as Death Will Reign (ez utóbbi lemezük annak idején a Billboard 116. helyén debütált) album folytatását az Entertainment One dobta piacra. A The Sin And Doom Vol. II borítóját az a Colin Marks (Fleshgod Apocalypse, Whitechapel) tervezte, aki már a 2009-es The Serpent Servant album esetében is együtt dolgozott a bandával. A lemez Paved With Bones dalához a napokban egy klip is készült.

Az Impending Doom korábban több neves producerrel dolgozott együtt – köztük Zeuss-szal (Rob Zombie, Hatebreed, Queensrÿche) és Will Putney (Every Time I Die, The Amity Affliction, Thy Art Is Murder)-val is, de a hatos számú albummal visszatértek a gyökerekhez, mivel saját maguk rögzítették és producelték a dalokat. A maszterizálásba Christopher Eck segített be – annak idején ő volt a banda debüt-albumának producere.

Impending Doom – The Sin And Doom Vol. II
(Június 22 – Entertainment One)

01. The Wretched And Godless
02. Burn
03. War Music
04. EVIL
05. Paved With Bones
06. The Serpents Tongue
07. Unbroken
08. Devils Den
09. Everything’s Fake
10. Run For Your Life (She Calls)

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!