Tremonti – Dalpremier – As The Silence Becomes Me

A Dying Machine címmel június 8-án jelenik meg az Alter Bridge gitárosaként, egyik fő dalszerzőjeként ismert Mark Tremonti gitáros (ex-Creed) negyedik albuma. Ez lesz Mark Tremonti pályafutásának első konceptlemeze. Magáról a sztoriról egyelőre nem tudni túl sokat, de sci-fi-jellegű, és az emberek, illetve a mesterséges intelligencia együttéléséről szól. Mark Tremonti énekes/gitáros, Eric Friedman gitáros és Garrett Whitlock dobos Michael „Elvis” Baskette producerrel készítette el az anyagot. Vele az Alter Bridge utóbbi négy albumán is együtt dolgozott főhősünk.

A Tremonti nyáron az Iron Maiden vendégeként koncertezik Európában, a basszusgitárt Tanner Keegan pengeti majd a koncerteken. Három dalt már bemutattunk a lemez előzeteseként, most pedig itt a negyedik új tétel, az As The Silence Becomes Me.

Korábban Mark így vélekedett az új anyag zenei irányával kapcsolatban: „Egy tökéletes világban szeretném kettéválasztani az anyagot. Nem akarok annak a csapdájába esni, hogy csak súlyos lemezeket készítek, habár ez az a dolog – a súlyosabb oldalam –, amit igazán szeretnék megmutatni a szólóprojektemmel. Ennek ellenére nem szeretném nélkülözni a dallamos és atmoszférikus cuccokat sem, szóval lehet, hogy megpróbálom úgy csinálni, mint legutóbb, vagyis két albumot, két különböző hangzásvilággal. Az egyik inkább atmoszférikus, dallamos és akusztikus, míg a másik igazán súlyos.”

Tremonti – A Dying Machine
(Június 08 – Napalm)

01. Bringer Of War
02. From The Sky
03. A Dying Machine
04. Trust
05. Throw Them To The Lions
06. Make It Hurt
07. Traipse
08. The First The Last
09. A Lot Like Sin
10. The Day When Legions Burned
11. As The Silence Becomes Me
12. Take You With Me
13. Desolation
14. Found

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!