Iron Maiden – Flight Of Icarus és két Blaze-korszakos dal is szerepel az eszelős látvánnyal fűszerezett idei turnéprogramban

Tegnap este Észtország fővárosában, Tallinban, a több mint tízezer férőhelyes Saku Suurhall arénában elstartolt az Iron Maiden 2018-as turnéja, a Legacy Of The Beast. A körút Magyarországra is eljut, a csapat bő egy hónap múlva a soproni VOLT Fesztiválon mutatja be a több érdekességet is rejtő műsort. A szokásos látványos színpadi show-val, új látványelemekkel és rengeteg régen vagy régebben játszott dallal lepték meg a közönséget.

A legnagyobb különlegesség mindenképpen a Flight Of Icarus volt, amelyet 1986 szeptembere óta félretett a banda, most azonban újra bekerült a szettbe. A műsorban meglepetésre felbukkant két Blaze Bayley korszakos nóta, a The Clansman és a Sign Of The Cross (ezeket a 2000-es évek eleje óta egyáltalán nem vették elő), valamint 13 év után elővették a Where Eagles Dare dalt is. Az Iron Maiden június 28-án Sopronban, a VOLT Fesztiválon koncertezik, napijegy már nem kapható aznapra.

A talinni program így festett:

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!