The Tumor Called Marla – Klippremier – Tmesis

Burai Anna énekesnőre még egy Pulzus tehetségkutatón figyeltem fel. Akkor, a mára már nem létező Over Help zenekar élén lépett a színpadra, aki viszont személyesen is ismeri, az megérti miért bűvölt el mind a mai napig. A folyamatos hírek arról szóltak, hogy Anna később a The Tumor Called Marla névre hallgató formációban hallatja hangját. Az elektronika-orientált modern fémzene és a metalcore elegyét jól ötvöző zenekar Trance címmel még 2015-ben jelentette meg első kiadványát.

Azóta sok víz lefolyt már a Dunán, Annát Barbi váltotta, a zenekar első nagylemeze pedig Limbo City címmel a júliusi-augusztusi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelenik majd meg az Edge Records gondozásában. A Limbo City felvételeiért Gerő András és Farkas Krisztián, a keverésért és a maszterért pedig Simon István felelt. Az ének-producer Csongor Bálint (Subscribe, Useme) volt. A 11 felvételt tartalmazó lemez Tmesis című dalához most klip is készült.

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!