Elindult az egyszemélyes turné: Chester Bennington nélkül énekelt Linkin Park dalokat Mike Shinoda – videó

Május 12-én Los Angelesben állt színpadra Mike Shinoda. Az egyszemélyes fellépés volt a Post Traumatic Tour első állomása, ahol kiderült, milyen produkcióra lehet számítani a szólókarrierbe kezdett zenésztől. 

A cikk megjelenésekor még mindig zajlok a 2018-as KROQ Weenie Roast zenei fesztivál, ahol Chester Bennington halála óta először láthatta a közönség Mike Shinodát színpadon. A Linkin Park-alapító zenész már korábban meghirdette a júniusban érkező lemezére épített Post Traumatic Tourt, melynek ez a Los Angeles-i rendezvény volt az első állomása.

Alig, hogy véget ért, Shinoda produkciója máris felkerült a YouTube-ra, így most már azok is láthatják, milyen dalok szerepelnek majd a "koncerteken", akik nem tudtak ott lenni az első show-n.

Mike korábbi formációja, a pár éve újjáélesztett Fort Minor által jegyzett Welcome című dallal indított a zenész, majd a Good Goodbye és a Bleed it out című Linkin Park szerzeményeket egybegyúrva adta elő úgy, hogy Bennington "részeit" is ő énekelte. Ezt követően az idén bemutatott About You című dalával folytatta a show-t, majd az Over Again szólószerzeményét a Papercut című Linkin Park számmal ötvözve mutatta meg Shinodás stílusban a jelenlévőknek. Az In The End című legendás Linkin Park slágernél, amit demo változatban szólaltatott meg, már a közönség segítségét kérte, hogy énekeljék helyette a refrént, amit Chester Bennington szokott.  Ezután a Waiting for the End LP szám és a Where'd You Go című Fort Minor szerzemény ötvözete következett, majd a Crossing a Line szólószerzemény, végül pedig a Remember The Name című Fort Minor dallal zárult a produkció.

Mike Shinoda igazi hős, hogy volt bátorsága színpadra állni olyan dalokkal, melyeket Chester nélkül korábban soha nem adott elő, annak ellenére is, hogy tudja, ő nem tudja elénekelni azokat a részeket úgy, ahogy a Linkin Park egykori frontembere. Az előadás épp ezért a megszokott professzionalizmus helyett, inkább egyszerűen megható volt.

Itt visszanézhető:

A Elindult az egyszemélyes turné: Chester Bennington nélkül énekelt Linkin Park dalokat Mike Shinoda - videó bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!