Vegael: Apocalypse (Video)

Egyenjogúság ide vagy oda, a metal továbbra is alapvetően maszkulin műfajként él a köztudatban, akár tetszik, akár nem, ezért örülünk és lehetőségeinkhez képest segítünk, ha a gyengébb nem képviselői is bejelentkeznek és helyet követelnek maguknak a rockerek között. Ez történt most is és nem is akármilyen finomkodó formában. A látványos videóban szigorú megjelenéssel (pedig valójában kedves, fiatal hölgy ám Kata) Apocalypse címmel készítette el bemutatkozó dalát Benőcz Kata gitáros, Vegael művésznéven. A nóta felvétele a soproni MD stúdióban készült, basszusgitáron Vörös Gábor, dobokon pedig Kiss Dániel működött közre.

Korrekt módon meg is oldotta a nagyon nehéz feladatot Vegael, sodró, lendületes dalt írt, amit a látványvilág hatásosan szolgál ki. A dal közepébe ötletesen beleszőtt Mozart Requiem-részlet különösen feldobja a nótát és talán azt hivatott jelezni, hogy Kata bizony a klasszikus zene felől érkezett a rockerek közé, és ha már itt van, fogadjuk szeretettel, további sok sikert kívánva neki.

Túrisas

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Dionysos Rising nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!