Fejben dől el – új klippel jelentkezett az Alvin és a Mókusok

 Megérkezett az Alvin és a Mókusok legújabb klipje. Az idén 25 éves punk rock zenekar a Fejben dől el című dalához forgatott videót. A jubileumi évet ünneplő Alvin és a Mókusok 2018-ban több meglepetéssel is készül. Február eleje óta tart a banda negyedszázados turnéja, közben pedig klipeket is forgatnak a tavaly ősszel megjelent Rendet a fejekben album nótáihoz, melyek közül a Fejben dől el című dal videója már meg is érkezett.

 „Az utóbbi albumoknál már megszokott dolog lett, hogy felkerül rá egy – a többi szerzeménytől igencsak eltérő – dal. Ez főleg két dolog miatt van: Az egyik, hogy szeretjük egy kicsit „polgárpukkasztani” a saját hallgatóságunkat is, a másik és talán a legfontosabb, hogy az Alvin dalok esetében mindig is a mondanivaló volt az elsődleges és ez határozta meg az adott dal zenei stílusát! Úgy gondolom, hogy ezekkel a dalokkal még jobban ki tudjuk bővíteni az általunk vizionált világot! Nagyon szeretjük őket!” – mondja Pásztor István (Alvin).

Mivel a hangszerelése miatt ez a szerzemény egyébként is nagyon különlegesnek számít, a hozzá készített kisfilm is egészen más lett, mint amit megszokhattunk a zenekartól. A banda frontembere, aki maga rendezte a klipet, a forgatás során elsősorban az emberi érzések bemutatására koncentrált.

„Sosem szerettem a történetmesélést. Mindig is maguk az emberek érdekeltek, hogy hogyan élik meg az életük pillanatait, miként reagálnak a bánatra, örömre” – magyarázza az énekes. „A dal lényege, hogy mindenki saját maga dönti el a sorsát! Hiszem, hogy mindennek, ami a fejedben megszületik, egyedül csak te szabhatsz határt. Legyünk bátrak, ne féljünk élni!”

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!