Talált felvételes vérontós klipet mutatott az Archaic

archaic_band

Új klippel jelentkezett a tavalyi év legjobb hazai thrash-lemezét jegyző budapesti Archaic zenekar. A How Much Blood Would You Shed to Stay Alive? albumnak az egyik húzódala, a The Saw kapott egy “found footage” jellegű klipet, amiben egy egyszerű zenekari próba végül vérontásba torkollik. A banda a klip kerettörténetét így foglalta össze:

Egy átlagos nap jó pár holttestre bukkant a telephelyi portás egy eldugott raktárrészen. A rendőrségi helyszínelés során tüzetesen átnézték a szomszédos zenekari próbatermeket is, ezek közül a leggyanúsabb az volt, amiben még búgtak az erősítők a rég ott hagyott sörök savanyú szagában, és a falon egy hatalmas ARCHAIC felirat árválkodott.

Egy patkányarcú srác vigyorogva somfordált oda egy darabokra tört videokamerával, amit kukázáskor lelt, hátha valami kis jutalom leesik neki a láncdohányos nyomozóktól, de csak egy földről felkapart elfojtott cigaretta lett a jussa.

A következő képsorok a sérült memóriakártyáról származnak…

A banda ma este a Dürer Kertben koncertezik a Stonedirt, az At Night I Fly és a Reason zenekarokkal, részletek a Facebookon.

//www.youtube.com/watch?v=V_oxYc_o7k4

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!