The Crown – Márciusban jelenik meg a svéd veteránok tizedik nagylemeze

Cobra Speed Venom címmel március 16-án jelenik meg a Johan Lindstrand énekes vezette svéd death/thrasher The Crown tizedik albuma, a 2015-ös Death Is Not Dead lemez folytatása. Az album 13 gyilok tételét a Fredman stúdióban rögzítették Fredrik Nordströmmel, a borítót pedig Christian Sloan Hall készítette. A banda felállását Johan Lindstrand énekes, Magnus Olsfelt basszer, Marko Tervonen gitáros, Robin Sorqvist gitáros és Henrik Axelsson dobos alkotja. A március 16-án megjelenő album megrendelhető különféle exkluzív formában / digipakban / box-szettben, közvetlenül a Metal Blade kiadó honlapjáról. Az első előzetes nóta, az Iron Cown január 12-én vinyl kislemezen is megjelent, a B oldalra pedig a Ride The Fire dal került fel, de már itt a második tétel is. A címadó szerzeményhez ezúttal klip is készült.

A kezdeti időkben Crown Of Thorns néven futó banda 1998-tól használja a The Crown nevet, bár hozzátartozik, hogy ez idő alatt is többször feloszlottak/újjáalakultak. A 2004-ben megszűnt The Crown 2008-ban Dobermann néven került vissza a metal vérkeringésébe, majd egy év elteltével vették vissza a nevüket. A banda 2012. május 5-én adta első koncertjét (Göteborgban) a visszatérő Johan Lindstrand énekessel, aki 2011-ben érkezett Jonas Stålhammar helyére. Stålhammar-ral közösen egyetlen albumot rögzített a The Crown, ez volt a 2010-es Doomsday King. Volt még tagcsere, a zenekar 2014 végén vált meg előző dobosától, Janne Saarenpää-tól, akinek a helyére Henrik Axelsson érkezett.

The Crown – Cobra Speed Venom
(Március 16 – Metal Blade)

01. Destroyed By Madness
02. Iron Crown
03. In The Name Of Death
04. We Avenge!
05. Cobra Speed Venom
06. World War Machine
07. Necrohammer
08. Rise In Blood
09. Where My Grave Shall Stand
10. The Sign Of The Scythe
11. Nemesis Diamond (bónuszdal)
12. The Great Dying (bónuszdal)
13. Ride The Fire (bónuszdal)

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!