Az Avenged Sevenfold fellép a Volt fesztiválon

avenged sevenfold

Újabb fellépőket jelentett be a Volt fesztivál, köztük egy olyan bandát is, akiknek az érkezése hazai viszonylatban csont nélkül történelmi jelentőségű: végre Magyarországon játszik az Avenged Sevenfold.

A kaliforniai csapat bő egy évtizede világszinten az egyik legnépszerűbb metálzenekarnak számít, ők az egyik olyan banda, akik lassan beérhetik a ’80-as évekig feltört nagy öregek sikereit. Többmilliós lemezeladásokkal és rajongótáborral büszkélkedhetnek, a nyugat-európai és amerikai fesztiválokon már évek óta legfelső headlinerként játszanak, hozzánk azonban egészen eddig nem jutottak el. A banda 2016 végén teljes meglepetésként adta ki hetedik nagylemezét, a The Stage-et, ennek az albumnak a turnéjával érkeznek a soproni Lővér Kempingbe július végén.

A július 26. és 30. között rendezett fesztiválra eddig olyan neveket jelentettek be, mint az Iron Maiden, a Limp Bizkit, a Depeche Mode, a Skillet vagy a Hollywood Undead, a mai bejelentéssel pedig csatlakozik a lineuphoz Steve Aoki, a The Kills és az X Ambassador is. A rendezvényre április 13-ig kedvezményes áron lehet beszerezni a belépőket.

//www.youtube.com/watch?v=wapOqjQ4r_M

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!