Varathron – Dalpremier – Ouroboros Dweller

Patriarchs Of Evil címmel április 27-én jelenik meg a Stefan Necroabyssious énekes vezette, a görög okkult black metal színtér egyik ősi csapataként számon tartott, az 1988-ban útjára indult Varathron hatodik albuma, a 2014-es Untrodden Corridors Of Hades folytatása. Az új dalokat Achilleas Kalantzis (Achilleas C.) hangmérnök társaságában vették fel, a Ioannina-beli Crown Audio Conspiracies falai között (kivéve a dobokat, melyek rögzítésére az Infinite Loop Music stúdióban került sor). A borító és a dizájn Juanjo Castellano, a banda-fotók pedig Evi Savva nevéhez fűződnek. Az új lemezről elsőként az Ouroboros Dweller tesztelhető.

A Varathron zenekart 1988-ban alapította Stefan Necroabyssious énekes (aki eleinte egyedüli tag volt). A teljes felállás a 2000-es évek közepére alakult ki, Haris (dobok) és Achilleas C. (gitár), valamint Sotiris (gitár) és Stratos (basszusgitár) érkezésével. A banda ekkorra a “hellén black metal” műfaj egyik vezető formációjává vált: méltó pozíciója lett a legendás Rotting Christ és Necromantia mellett.

Varathron – Patriarchs Of Evil
(Április 27 – Agonia)

01. Tenebrous
02. Into The Absurd
03. Luciferian Mystical Awakening
04. Saturnian Sect
05. Remnants Of The Dark Testament
06. Hellwitch (Witches Gathering)
07. Orgasmic Nightmares Of The Arch Desecrator
08. Ourobors Dweller (The Dweller Of Barathrum)

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!