Aurora – Friss koncertklip egy klasszikus nótához – Lehettem volna

Az Aurora immáron klasszikussá érett, de ma is aktuális témákkal foglalkozó második albuma, az “Előre Kurvák Gengszterek” tavaly volt 25 éves, így az EDGE Records gondozásában az eredetileg 1992-ben megjelent Aurora album kifejezetten limitált példányszámban, remasterizálva, különleges bónusz felvételekkel megspékelve, exkluzív digipak csomagolásban is kiadásra került. A kiadványhoz elsőként 2017. július 27-én a zenekar Barba Negrás buliján lehetett hozzájutni. A buli egyik különlegessége volt, hogy a program gerincét a teljes, eredetileg 1992-ben megjelent album adta, amiről a srácok az összes nótát eljátszották.

A zenekar jubileumi turnéja (Előre kurvák, gengszterek – 25 év) töretlenül menetel, pénteken, Nyíregyházán, szombaton pedig Gyöngyösön játszanak majd a Junkies társaságában. Ennek apropójaként a banda most egy új koncertvideóval jelentkezett – a klasszikus Lehettem volna dal koncertverziójának kép -és hanganyagát egyaránt a január 20-i, budapesti koncerten rögzítették.

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!