Először jelentkezett új dalokkal Mike Shinoda a Linkin Park frontemberének halála óta – videó

Hat hónappal a Linkin Park énekesének halála után zenésztársa új dalokkal jelentkezett. A "Post Traumatic" EP szerzeményei Mike Shinoda érzéseiről szólnak - mindarról, ami Chester Bennington hirtelen távozása óta benne kavarog. 

'Post Traumatic EP' címen egy csokorba kötve ma délután három új dalt tett közzé Mike Shinoda. A szerzeményekhez, melyek Chester Bennington halála kapcsán íródtak, klipet is készített a zenész.

"Hullámvasút volt az elmúlt hat hónap. A káosz közben élénk hálát kezdtem érezni a megemlékezéseitekért, az üzeneteitekért, a támogatásotokért, azért a karrierért, amit megengedtetek, hogy legyen nekem, és a puszta lehetőségért, hogy alkothatok" - olvasható Shinoda Instagram oldalán. "Ma megosztok három dalt. Ezeket én írtam, alkottam, olyan képekkel, amelyeket én filmeztem, festettem és szerkesztettem egymagam. Középpontjában a bánat egy egyszemélyes, meghitt  megtapasztalás. Ahogy ez nem Linkin Park, sem Fort Minor - ez csak én vagyok. A művészet mindig is az a hely volt, ahova akkor mentem, mikor arra volt szükségem, hogy a bonyolultságon és zavarodottságon keresztül rendezzem az előttem álló utat. Nem tudom, hová visz ez az út, de hálás vagyok, hogy megoszthatom veletek."

Chester Bennington 2017. július 20-án saját kezűleg vetett véget az életének. A legendát világszerte milliók gyászolják.

A Először jelentkezett új dalokkal Mike Shinoda a Linkin Park frontemberének halála óta - videó bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!