Dukes Of The Orient – John Payne és Erik Norlander közös bandája február végén dobja piacra első nagylemezét

Az olasz Frontiers Music egy újabb szuper-groupot hozott létre: az Asia énekeseként ismert John Payne (GPS) és Erik Norlander billentyűs (Lana Lane, Last In Line) már tavaly bejelentette a közös projektjüket, amely Dukes Of The Orient névre hallgat, bemutatkozó lemezük pedig február 23-án jelenik meg. A két legendát néhány további, szintén világhírű zenész kíséri ebben a projektben: Jeff Kollman, Guthrie Govan, Moni Scaria és Bruce Bouillet gitárosok és Jay Schellen dobos. Payne nem mellesleg basszusgitáron, valamint szóló- és ritmusgitáron is hozzájárul a kiváló produkcióhoz. Az album hanganyagát analóg kellékekkel keverték véglegesre, megőrizvén a hangzás természetes mélységét, tisztaságát és a dalok lelkét.

A lemez producere maga John Payne volt. A felvételek a las vegasi ADA Recording stúdióban, valamint a kaliforniai Think Tank Media és Ocean stúdiókban zajlottak. A keverést szintén Payne; míg a maszterizálást Joe Bozzi végezte. Az album Strange Days dalához klip is készült.

Dukes Of The Orient – Dukes Of The Orient
(Február 23 – Frontiers)

01. Brother In Arms
02. Strange Days
03. Amor Vincit Omnia
04. Time Waits for No One
05. A Sorrow’s Crown
06. Fourth of July
07. Seasons Will Change
08. Give Another Reason

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!