Jön a metal Mikulás: Exterminator lemezével érkezik a Night Viper

A Night Viper Svédországból érkezik hozzánk frontasszonyukkal, hogy zúzós heavy metál zenéjükkel és új, Exterminator című lemezükkel túlkiabálják a karácsonyi dallamokat, december 6-án, a Dürer Kertben.

A Night Viper egy igazán zúzós heavy metál banda Göteborgból. Zenéjükben kombinálják a Judas Priest klasszikus metál lelkületét a Metallica intenzitásával, megfejelve egy hatalmas adag rock and roll attitűddel. 2014-es első koncertjük óta a Svart Records gondozásában megjelentettek egy single-t és első lemezüket is, háromszor turnéztak Európában és olyan fesztiválokon léptek fel már, mint a Roadburn, a Muskelrock, a Heavy Days in Doomtown és telt ház előtt melegítettek be a Graveyard számára szülővárosukban is.

Idén márciusban az Exterminator c. lemezüket a Summon The Dead klipje vezette fel, az album pedig októberben érkezett meg, ami hangosabb és az előző lemeznél is intenzívebb anyag lett.

Night Viper: Summon The Dead:

 A banda tehát teljes erőbedobással zúz végig a kontinensen új lemezükkel, mellyel hozzánk is elhozzák az északi zúzós heavy metál szelet és december 6-án visszatérnek a Dürer Kertbe. 

Night Viper (SE)
Helyszín: Dürer Kert

Időpont: 2017. 12. 06. 20.00
Jegyek: 1500 Ft / 2000 Ft
Jegylink: https://www.tixa.hu/nightviper2017_durerkert
Facebook-esemény

Night Viper

https://www.facebook.com/pg/nightviperband

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!