Skálmöld, Omnium Gatherum, Stam1na koncertajánló

23319031_1468054789939357_4005733692143673224_n

Ismét az északi metal kerül megünneplésre Budapesten – október 14-én a Dürer kertben (helyszínváltozás történt!) lép fel izland elsőszámú metalzenekara, Skálmöld. Hallgassatok bele a zenekarok munkásságába, vagy frissítsétek fel rajongásotokat, és kedden találkozunk!Az eddai történeteket megéneklő csapat negyedik albuma a Vögguvísur Yggdrasils, amelyet első headliner turnéjuk keretében mutatnak be az európai közönségnek.

Itt megtekinthető a rajongók bevonásával is készült klipjük, a törpök otthonáról szóló Niðavellir. Az album azért is kuriózum, mert minden dala az óskandináv mitológia világának egy-egy részéről (egy-egy heimről) mesél – megismerkedhetünk a dalokon át az ászokkal, vánokkal, törpökkel, álfokkal, mindezt kemény gitárriffek, öblös hörgések, de szép dallamok kíséretében. A zenekar már többször bizonyított hazánkban, és most végre egy saját turné keretében, hosszabb szettel is megmutathatják, mit tudnak!

A turnén a nem kevésbé híres finn Omnium Gatherum kíséri el őket, akik felismerhető, kicsit Insomniumos, de adult rock-os stílusú zenéjükkel fogják gazdagítani az este palettáját.

Az előzenekar is külföldi lesz az este, a szintén finn Stam1na melegíti majd a porondot. A koncert minden bizonnyal legalább annyira érdekes lesz, mint ez a klip…

Egyre sötétebb és hidegebb van, egyre inkább északias az idő – legyen északias a hangulatunk is! Gyertek el november 14-én a Dürer kertbe, és ismerkedjetek a skandináv metallal és mondavilággal!

Esemény link: https://www.facebook.com/events/323396291409855/

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!