A Converge még csak nem is a legjobb új számait tette fel az új lemezre

Converge

Öt év várakozás után pénteken jött ki a Converge új albuma, a The Dusk in Us, amiért most teljesen odavan mindenki, és teljesen jogosan: Jacob Bannonék egy újabb mestermunkával bővítették az életművüket – ami pedig a legelképesztőbb, hogy saját elmondásuk szerint még csak nem is a legjobb új dalaikat rakták fel a lemezre.

Rögtön ott van ugye a nyáron az I Can Tell You About Pain EP-n megjelent hétperces monstrum, az Eve, de ha hihetünk Kurt Ballounak – és miért is ne hinnénk – akkor még további négy dal lapul a zenekar fiókjában, amik között a gitáros/producer szerint konkrétan az egész idei termés legjobbjai is ott maradtak:

Nem tudtunk megállapodni abban, hogy melyikek a legerősebb dalok, és hogy melyikekből lehetne összerakni a legjobb lemezt. Szerintem mindannyian pont ugyanolyan elégedetlenek vagyunk azzal, hogy végül mi került fel az albumra. Az egy kompromisszum volt. Némelyik dal az albumon igazából pont a leggyengébb darabok közé tartozik, amiket felvettünk, némelyik lemaradt darab pedig pont a legerősebbek. Csak még nem találtuk ki, hogy hogyan fogjuk őket megjelentetni. Lehet, hogy B-oldalas dalok lesznek, vagy egy EP, még nem tudjuk.

Szóval előbb-utóbb még vár ránk pár elképedés a massachusettsi bandától. Addig is, ha netán eddig kimaradt volna, legyen itt az egész album és az említett Eve is.

//www.youtube.com/watch?v=JSMciDRbhiw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!