Summoning – Dalpremier – With Doom I Come

With Doom We Come címmel 2018. január 5-én jelenik meg az 1993-ban megalapított osztrák black metal duó, a Summoning nyolcadik albuma. A 2013-as Old Mornings Dawn lemez az elődeihez méltóan folytatja a dicső harcot Középföldén. A két korábbi előzetes után most már egy komplett nótával is lehet ismerkedni, a Tolkien-rajongó atmoszférikus blackerek új albumát záró, több mint 11 perces With Doom I Come tétellel.

Az 1993 óta létező, de az 1995-ös Lugburz albummal debütált Summoning kezdetekben a tradícionális black metal műfajt képviselte; zenéjük azonban később epikus fordulatot vett. Az olyan örökzöldek, mint a Dol Guldur (1997) és a Let Mortal Heroes Sing Your Fame (2001) kivétel nélkül egyedülálló, kimunkált hangzással és atmoszférával rendelkeznek. Négy évvel ezelőtt megjelent az Old Mornings Dawn, amit követően Protector (Richard Lederer) és Silenius (Michael Gregor) egy újabb nagyszabású kaland-projektbe vágott bele.

Summoning – With Doom We Come
(Január 05 – Napalm Records)

01. Tar-Calion
02. Silvertine
03. Carcharoth
04. Herumor
05. Barrow-downs
06. Night Fell Behind
07. Mirklands
08. With Doom I Come

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!