End of Paradise – A kiválasztott – Pénteken megjelenik az új korong, szombaton lemezbemutató Székesfehérváron

A kiválasztott. Ez a címe a székesfehérvári End of Paradise új lemezének, mely október 20-án, azaz most pénteken a Nail Records gondozásában lát majd napvilágot. A korongra 9 dal került, melyből kettő már meghallgatható a zenekar Youtube csatornáján. A lemez előrendelhető a zenekar weboldalán – http://www.endofparadise.hu/ –  vagy ezen az emailcímen: rendeles@endofparadise.hu. Két akciós csomag közül választhatnak a rajongók, de csak már néhány napig:

Dedikált CD + End of Paradise passtartó: 2000 forint + postaköltség,
Dedikált CD + passtartó + limitált példányszámú End of Paradise póló: 4000 forint + postaköltség.

A lemezbemutatóra október 21-én, szombaton a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben kerül majd sor, a mosonmagyaróvári Red Vision vendégszereplésével.

A két új dal, ízelítőnek, alább.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!