The Unguided – Klippremier – The Heartbleed Bug

Sonic Syndicate, The Unguided 0 Comment

A svéd The Unguided évekkel ezelőtt, 2010-ben, a volt Sonic Syndicate egyre populárisabbá váló romjain alakult, hogy visszahozza az első két lemez stílusát és életérzését. Az anyabandából a két énekes, Roland Johansson és Richard Sjunnesson úgy döntött, hogy The Unguided néven folytatják tovább a zenélést, ráadásul utóbbi muzsikus még a tesóját, a Sonic Syndicate fő dalszerzőjét, Roger Sjunnesson gitáros/billentyűst is magával hozta. Az első The Unguided lemez megjelenésekor még futott a Sonic Syndicate is, így párhuzamosan működött a két zenekar, azonban a „Szindikátus” széthullásával a vezető szerepet az újabb banda vette át a tagok életében. Bemutatkozó albumuk egy csontnélküli, szinte egy az egyben Sonic Syndicate lemezklón volt, viszont inkább az áttörést jelentő időszakhoz állt közelebb.

Az évek peregtek, november 10-én pedig már negyedik albumát dobja piacra a modern metalos The Unguided. Miután a csapat alapító gitáros-énekese, Roland Johannsson tavaly távozott a felállásból, a bandába új frontember érkezett, Jonathan Thorpenberg (Faithful Darkness, Ruined Soul) személyében. A The Unguided – miután tavaly decemberben kiadott egy két-számos EP-t – felvette Thorpenberggel közös első albumát, ami a The Unguided And The Battle Royale címet kapta. Az albumról máris itt a második előzetes dal, a videoklippel kísért The Heartbeat Bug.

A The Unguided egy teljes koncert DVD-t is mellékel az új album limitált, digipackos változatához. Ezen a koncertlemezen Roland Johansson búcsú-bulijának felvétele látható, amit a svédországi Falkenbergben rögzített az akkoriban még hattagú banda.

The Unguided – And The Battle Royal
(November 10 – Napalm Records)

01. Death’s Sting
02. The Heartbleed Bug
03. Legendary
04. Dark Metamorphosis
05. A Link To The Past
06. Anchor Stone (Of The World)
07. Manipulate Fear
08. Force Of Nature
09. King’s Fall
10. Nighttaker (bónuszdal)
11. Daybreaker (bónuszdal)
12. Nighttaker (Live) (bónuszdal)

Related Articles

  SZÓLJ HOZZÁ!

  HÍRSZEMLE

  Szólóalbumot adott ki a Guns billentyűse

  Szólóalbumot adott ki a Guns billentyűse

  Tizenkét dalt tartalmazó szólóalbummal jelentkezett Dizzy Reed, a Guns N’ Roses billentyűse. A lemezen többek között a W.A.S.P., a G’N’R, a Biohazard, a Quiet Riot, és Queens Of The Stone Age tagjai segédkeztek Dizzynek.[...] Bővebben!

  Olvasd tovább

  Új dallal töri meg a vihar előtti csendet a Light The Torch

  Új dallal töri meg a vihar előtti csendet a Light The Torch

  Március 30-án jön a Light The Torch első (ha a Devil You Know érát is számoljuk, harmadik) lemeze, a Revival. Erről a Die Alone már korábban is elérhető volt, most pedig a Calm Before The Storm lett bedobva étvágygerjesztőnek. Lentebb ...

  Olvasd tovább

  Akkor most jöjjön egy újabb Monster Magnet-dal!

  Akkor most jöjjön egy újabb Monster Magnet-dal!

  A Monster Magnet rajongók már jól tudják, hogy március 23-án jön a kedvencük legfrissebb anyaga, a Mindfucker. Erről a címadót már jó ideje lehet rotálni a mindenféle lejátszókban, így a rongyosra hallgatástól megmentvén előszedtek még egy tételt, az Ejectiont, hogy ...

  Olvasd tovább

  ACTION – Ébredő erő (2018)

  ACTION - Ébredő erő (2018)

  Harmadik lemeze jelenik meg az Actionnek a visszatérés óta, ezúttal a GrundRecords-nál. Az "Ébredő erő" című album nyolc számot tartalmaz, plusz bónuszként az Állatkínzó cenzúrázott változatát.[...] Bővebben!

  Olvasd tovább

  RIOT V - Dalpremier az április végi albumról: Victory

  Armor Of Light címmel április 27-én jelenik meg a legendás New York-i metal csapat, a Riot új stúdióalbuma, ezúttal már a Nuclear Blast gondozásában, és a 2014-es Unleash The Fire lemez folytatásáról máris megismerkedhetsz az első előzetes dallal, a szöveges ...

  Olvasd tovább

  Keresés

  Back to Top

  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!