Pestilence – Februárban a Dürer Kertben lép fel a holland death metal legenda

A technikás death metal alapcsapat fennállása legfontosabb szerzeményeit 1986 és 1994 között szállította le, majd azt követően tizennégy év szünet után 2008-ban tértek vissza két őstaggal (Patrick Mameli, Patrick Uterwijk). A banda az újjáalakulást követően három nagylemezt adott ki, legutoljára 2013-ban az Obsideot. A lemez megjelenése után a Pestilence főnöke, alapítója, az énekes/gitáros Patrick Mameli ugyan egy rövid időre jegelte a bandát, de január végén Európa-turnéra indul a holland death metal legenda, méghozzá különleges programmal, ugyanis a spéci old school műsorban az első négy klasszikus albumukról fognak játszani: Malleus Maleficarum, Consuming Impulse, Testimony Of The Ancients és Spheres. A körút vendége a death metalos brazil Rebaelliun lesz, akik tavaly adták ki a The Hell’s Decrees című harmadik albumukat. Lesz magyar állomás is: február 18-án a Dürer Kertben.

Mameliék egyébként már egy új albumot is felvettek, a lemez Hadeon címmel jön majd ki 2018. március 5-én, és ez lesz a 2013-as Obsideo folytatása.

A koncert Facebook oldala

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!