Februárban Budapesten koncertezik a Miss May I

miss may i

A Phoenix Music Hungary csapata eléggé belehúzott a koncertbejelentésekbe, miután a Heaven Shall Burn/Machine Head/All Out War bivalyerős trióját követően egy Miss May I-bulit is leszervezett február 3-ára az A38 Hajóra.

Az ohiói metalcore-csapatról az áprilisi budapesti élő debütálásukat követően legutóbb annak kapcsán hallottunk, hogy pár hete Milánóban valakik kifosztották a turnébuszukat, de a srácok lendületét ez sem törte meg: jövőre már új lemezük, a Shadows Inside dalaival térnek vissza a fővárosba a We Are Stronger Than Before nevű turnéval, amelyen a Fit for a King, a Void of Vision és a Currents zenekarok kísérik őket. További infók a Facebookon.

//www.youtube.com/watch?v=_xbXDwP5Rik

//www.youtube.com/watch?v=ua_pw2gsxU4

//www.youtube.com/watch?v=O_PItSQOgYc

//www.youtube.com/watch?v=WvD5aMsD1HA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!