Celine Dion-dallal és bődületes trash videóval zárja a nyarat a Sunset

sunset-titanic

Ma este az A38 Hajón tartja nyárzáró buliját a Sunset, aminek alkalmából elő is álltak egy új feldolgozással: az alkalomhoz illően a Titanic betétdalát, Celine Dion My Heart Will Go Onját vetették alá egy metálos kezelésnek, ráadásul az egészet még megfejelték egy egészen eszement videóval is.

Alapvetően továbbra sem rokonszenvezünk azzal, amikor zenekarok hasonló popslágereket írnak át metálba, mert nagyon kevés az olyan eset, amikor egy adott dal tényleg jól áll egy adott bandának, és ugyan a Sunset most elég jó munkát végzett, de azért a világot nem váltják meg a feldolgozással. Na de a videó! A videó, az annyira direkt trash, hogy az tényleg megér egy misét. Van itt minden a Comic Sans betűs főcímtől a zs-kategóriás CGI-effekteken keresztül a Titanic jeleneteinek bromantikus remake-jeiig, hogy a mezítelen, izé, mezítlábas dobos magánszámáról már ne is beszéljünk.

Egyébként a dalban meg a klipben a Borders of Byzantium énekese, Oláh Marcell is szerepel, aki a zenekarával ma este fel is lép az A38 Tetőteraszán, utánuk pedig a Kies is ad némi ízelítőt a közelgő második nagylemezéből. A buli részleteit lásd a facebookos eseménynél.

//www.youtube.com/watch?v=dhSXLxoKHsQ

Navigáció / Forrás

--> Kattints ide a cikk folytatásához és eredeti helyén való megnyitásához! <--

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan elérhető RSS csatornájából került megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!