Csúcsot döntött a Madách Színház – rekordszámú előadással zárta az évadot – fotók

Madách Színház 0 Comment

Vasárnap este a Szerelmes Shakespeare előadással véget ért a Szerelmünk, Shakespeare Fesztivál és a Madách Színház 2016/17-es évada. Rekordszámú, 476 előadás után elkezdődött az utolsó nyári szünet a teátrumban - jövőre ugyanis már nem lesz leállás, folyamatosan várják majd a közönséget előadásokon. A színészek, az alkotók és a fesztivál résztvevői egy jó hangulatú összejövetellel zárták a sikeres évadot.

Július 16-án, a Madách Színház tetőteraszán rendezett összejövetelen búcsúztak a teátrum színészei és alkotói a 2016/2017-es évadtól, mely valóban nagy sikerrel zárult - saját játszóhelyükön, a RaM Colosseumban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, illetve több vidéki helyszínen ugyanis összesen 476 előadáson találkozhatott a közönség a Madách Színház művészeivel.

b44_resize

Fotó: Madách Színház

A teátrum az évadban négy új bemutatót tartott:

2016. október 13-án mutatta be Szirtes Tamás rendezésében Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok című prózai művét Nagy Sándor, Balla Eszter, Kerekes Éva és Szerednyey Béla főszereplésével.

2016. november 18-án Bolba Tamás – Galambos Attila – Szente Vajk: Meseautó című musical comedyje következett, Nagy Balázs, Nagy Sándor, Molnár Nikolett, Simon Boglárka, Szerednyey Béla és Simon Kornél főszereplésével. A darab rendezője Szente Vajk volt.

2017. február 11-én a RaM Colosseumban mutatták be Patrick Barlow: Ben Hur című komédiáját ugyancsak Szente Vajk rendezésében. Szereplők: Magyar Attila, Nagy Sándor, Simon Kornél, Szerednyey Béla, Pálmai Anna és Trecskó Zsófia.

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

A július 16-i évadzáró a Madách Színház tervei szerint jó ideig az utolsó évadzáró lesz, hiszen ezentúl nem tartanak nyári szünetet - 2018-tól a teátrum egész évben várja majd előadásaival a közönséget. A 2017/18-as évad a Madách Színházban szeptember 7-én indul, a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiával.

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Persze az idei nyári szünet se marad azért előadások nélkül – a színház legnagyobb sikereivel a szabadtéri színpadokon lehet találkozni majd.

Augusztus 14.      Macskák – Siófok, Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 15.       Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 17.      Meseautó – Esztergom

Augusztus 18.      Páratlan páros – Tihany

Augusztus 19.       Meseautó – Mosonmagyaróvár

Augusztus 22.       Meseautó – Miskolc, Diósgyőr

Augusztus 24.      Páratlan páros – Siófok

Augusztus 25.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 26.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 27.      Csoportterápia – Fertőrákos

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

A Csúcsot döntött a Madách Színház - rekordszámú előadással zárta az évadot - fotók bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Author

Related Articles

  SZÓLJ HOZZÁ!

  HÍRSZEMLE

  METAL ALLEGIANCE – Klippremier: Mother Of Sin

  METAL ALLEGIANCE - Klippremier: Mother Of Sin

  A nemzetközi metalszíntér legnagyobb sztárjaiból verbuválódott és vetésforgóként váltakozó vendégénekesekkel működő Metal Allegiance projekt második stúdióalbuma a Nuclear Blast gondozásában szeptember 7-én érkezik "Volume II - Power Drunk Majesty" címmel. Most a Mother Of Sin című tétel klipjét nézhetitek meg, ...

  Olvasd tovább

  Kétlemezes újrakiadást kap a Stone Sour legutóbbi lemeze

  Kétlemezes újrakiadást kap a Stone Sour legutóbbi lemeze

  Újra kiadja a tavalyi nagylemezét, a Hydrogradot a Stone Sour. A csapat egy második lemezt is fog csapni a csomaghoz, melyen kiadatlan feldolgozások, alternatív verziók, b-oldalas dalok és koncertfelvételek is lesznek. Az így huszonnyolc dalosra duzzasztott korongokról egy dal a ...

  Olvasd tovább

  MOONSPELL – Klippremier: Alma Mater

  MOONSPELL - Klippremier: Alma Mater

  A portugál gótikus metal csapat, a Moonspell 2017. február 4-én Lisszabonban, a négyezer főt befogadni képes Campo Pequeno arénában tartott egy teltházas koncertet. Erről felvétel is készült, melyet a Napalm Records "Lisboa Under The Spell" címmel augusztus 17-én jelentet meg ...

  Olvasd tovább

  EPICA - Dalpremier az anime-dalos nyári EP-ről: If Inside These Walls Was A House

  Attack On Titan címmel július 20-án egy 8 tételes EP-vel jelentkezik az idei FeZen fesztiválon fellépő Epica A Simone Simons énekesnő vezette holland szimfo-metal csapat EP-je Japánban már tavaly decemberben megjelent, de most világszerte kapható lesz a sikeres anime-sorozat betétdalainak ...

  Olvasd tovább

  Keresés

  Back to Top

  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!