Csúcsot döntött a Madách Színház – rekordszámú előadással zárta az évadot – fotók

Madách Színház 0 Comment

Vasárnap este a Szerelmes Shakespeare előadással véget ért a Szerelmünk, Shakespeare Fesztivál és a Madách Színház 2016/17-es évada. Rekordszámú, 476 előadás után elkezdődött az utolsó nyári szünet a teátrumban - jövőre ugyanis már nem lesz leállás, folyamatosan várják majd a közönséget előadásokon. A színészek, az alkotók és a fesztivál résztvevői egy jó hangulatú összejövetellel zárták a sikeres évadot.

Július 16-án, a Madách Színház tetőteraszán rendezett összejövetelen búcsúztak a teátrum színészei és alkotói a 2016/2017-es évadtól, mely valóban nagy sikerrel zárult - saját játszóhelyükön, a RaM Colosseumban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, illetve több vidéki helyszínen ugyanis összesen 476 előadáson találkozhatott a közönség a Madách Színház művészeivel.

b44_resize

Fotó: Madách Színház

A teátrum az évadban négy új bemutatót tartott:

2016. október 13-án mutatta be Szirtes Tamás rendezésében Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok című prózai művét Nagy Sándor, Balla Eszter, Kerekes Éva és Szerednyey Béla főszereplésével.

2016. november 18-án Bolba Tamás – Galambos Attila – Szente Vajk: Meseautó című musical comedyje következett, Nagy Balázs, Nagy Sándor, Molnár Nikolett, Simon Boglárka, Szerednyey Béla és Simon Kornél főszereplésével. A darab rendezője Szente Vajk volt.

2017. február 11-én a RaM Colosseumban mutatták be Patrick Barlow: Ben Hur című komédiáját ugyancsak Szente Vajk rendezésében. Szereplők: Magyar Attila, Nagy Sándor, Simon Kornél, Szerednyey Béla, Pálmai Anna és Trecskó Zsófia.

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

A július 16-i évadzáró a Madách Színház tervei szerint jó ideig az utolsó évadzáró lesz, hiszen ezentúl nem tartanak nyári szünetet - 2018-tól a teátrum egész évben várja majd előadásaival a közönséget. A 2017/18-as évad a Madách Színházban szeptember 7-én indul, a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiával.

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Persze az idei nyári szünet se marad azért előadások nélkül – a színház legnagyobb sikereivel a szabadtéri színpadokon lehet találkozni majd.

Augusztus 14.      Macskák – Siófok, Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 15.       Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 17.      Meseautó – Esztergom

Augusztus 18.      Páratlan páros – Tihany

Augusztus 19.       Meseautó – Mosonmagyaróvár

Augusztus 22.       Meseautó – Miskolc, Diósgyőr

Augusztus 24.      Páratlan páros – Siófok

Augusztus 25.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 26.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 27.      Csoportterápia – Fertőrákos

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

A Csúcsot döntött a Madách Színház - rekordszámú előadással zárta az évadot - fotók bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Author

Related Articles

  SZÓLJ HOZZÁ!

  HÍRSZEMLE

  Darkest Hour – Godless Prophets & The Migrant Flora (2017)

  Darkest Hour - Godless Prophets & The Migrant Flora (2017)

  A washingtoni hardcore-metal brigád kilencedik nagylemeze még az a kategória volt pár hónapja, amit belehallgatás nélkül is nyugodt szívvel tettem kosárba az egyik fõvárosi boltban, nem hittem, hogy csalódást okoznának, különösen nem a sokak által köpködött 2014-es Darkest Hour után. ...

  Olvasd tovább

  Médianysos – 6.: Mark Twain – Egy jenki Arthur király udvarában (1889)

  Médianysos - 6.: Mark Twain - Egy jenki Arthur király udvarában (1889)

  Idõutazásos fantasy. Nem, ez most nem a Terminátort a középkori keresztesek közé helyezõ, a kilencvenes években a szerzõi jogra nagyot pottyantó magyar írók újabb szüleménye, sõt, nem is egy nagy sikert ígérõ új filmsorozat - most azoknak van az idejük ...

  Olvasd tovább

  Kijött egy új dal a közelgő Glassjaw-lemezről

  Kijött egy új dal a közelgő Glassjaw-lemezről

  A múlt héten röppentek fel a nem hivatalos hírek, hogy a Glassjaw még idén kiadja régóta várt harmadik nagylemezét, amit – tekintve, hogy idén már 15. éve várjuk a 2002-es Worship & Tribute folytatását – először nem is nagyon akartunk elhinni, ...

  Olvasd tovább

  Ügyeletes kedvenc 51. – Senri Kawaguchi: Spring In Lviv feat. QUATTRO (Buena Vista, 2014)

  Ügyeletes kedvenc 51. – Senri Kawaguchi: Spring In Lviv feat. QUATTRO (Buena Vista, 2014)

  Közel egy éve nem született az "ügyeletes kedvenc" kategóriában bejegyzésünk. Ez nem azért van, mert mostanában nincsenek kedvenceink, hanem mert egyre kevesebb időnk jut zenehallgatásra, a szokásos penzumot is alig-alig tudjuk teljesíteni, nem hogy napokig pörgessük ugyanazt a nótát, és ...

  Olvasd tovább

  Több mint tízéves koncertfelvételt adott ki a Strife

  Több mint tízéves koncertfelvételt adott ki a Strife

  Egy régóta kallódó koncertanyagot adott ki ma a Los Angelesi-i Strife: az 1991-ben alakult hardcore-zenekar 2005-ben a szülővárosában adott koncertet, egész pontosan a legendás Troubadour színpadát változtatta csatatérré, és ezt most már azok is átélhetik, akik nem voltak ott a helyszínen. A ...

  Olvasd tovább

  Keresés

  Back to Top

  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!