Csúcsot döntött a Madách Színház – rekordszámú előadással zárta az évadot – fotók

Madách Színház 0 Comment

Vasárnap este a Szerelmes Shakespeare előadással véget ért a Szerelmünk, Shakespeare Fesztivál és a Madách Színház 2016/17-es évada. Rekordszámú, 476 előadás után elkezdődött az utolsó nyári szünet a teátrumban - jövőre ugyanis már nem lesz leállás, folyamatosan várják majd a közönséget előadásokon. A színészek, az alkotók és a fesztivál résztvevői egy jó hangulatú összejövetellel zárták a sikeres évadot.

Július 16-án, a Madách Színház tetőteraszán rendezett összejövetelen búcsúztak a teátrum színészei és alkotói a 2016/2017-es évadtól, mely valóban nagy sikerrel zárult - saját játszóhelyükön, a RaM Colosseumban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, illetve több vidéki helyszínen ugyanis összesen 476 előadáson találkozhatott a közönség a Madách Színház művészeivel.

b44_resize

Fotó: Madách Színház

A teátrum az évadban négy új bemutatót tartott:

2016. október 13-án mutatta be Szirtes Tamás rendezésében Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok című prózai művét Nagy Sándor, Balla Eszter, Kerekes Éva és Szerednyey Béla főszereplésével.

2016. november 18-án Bolba Tamás – Galambos Attila – Szente Vajk: Meseautó című musical comedyje következett, Nagy Balázs, Nagy Sándor, Molnár Nikolett, Simon Boglárka, Szerednyey Béla és Simon Kornél főszereplésével. A darab rendezője Szente Vajk volt.

2017. február 11-én a RaM Colosseumban mutatták be Patrick Barlow: Ben Hur című komédiáját ugyancsak Szente Vajk rendezésében. Szereplők: Magyar Attila, Nagy Sándor, Simon Kornél, Szerednyey Béla, Pálmai Anna és Trecskó Zsófia.

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

A július 16-i évadzáró a Madách Színház tervei szerint jó ideig az utolsó évadzáró lesz, hiszen ezentúl nem tartanak nyári szünetet - 2018-tól a teátrum egész évben várja majd előadásaival a közönséget. A 2017/18-as évad a Madách Színházban szeptember 7-én indul, a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiával.

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Persze az idei nyári szünet se marad azért előadások nélkül – a színház legnagyobb sikereivel a szabadtéri színpadokon lehet találkozni majd.

Augusztus 14.      Macskák – Siófok, Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 15.       Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 17.      Meseautó – Esztergom

Augusztus 18.      Páratlan páros – Tihany

Augusztus 19.       Meseautó – Mosonmagyaróvár

Augusztus 22.       Meseautó – Miskolc, Diósgyőr

Augusztus 24.      Páratlan páros – Siófok

Augusztus 25.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 26.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 27.      Csoportterápia – Fertőrákos

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

Fotó: Madách Színház

A Csúcsot döntött a Madách Színház - rekordszámú előadással zárta az évadot - fotók bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Author

Related Articles

  SZÓLJ HOZZÁ!

  HÍRSZEMLE

  És itt a klip is a Scars On Broadway új dalához!

  És itt a klip is a Scars On Broadway új dalához!

  Július 20-án jön a System Of A Downos Daron Malakian vezette Scars On Broadway új nagylemeze, a Dictator. A tegnap bemutatott dal, a Lives közben egy videót is kapott, ezt lentebb találjátok meg, ajándékba pedig a lemez címadó dalának korábbi ...

  Olvasd tovább

  Vigyázzunk a Földünkre, nincs belőle még egy! – új videót mutatott a Wishes

  Vigyázzunk a Földünkre, nincs belőle még egy! – új videót mutatott a Wishes

  A Wishes csapatáról nem lehet elmondani, hogy lustálkodnának: első lemezük még csak két hónapja jelent meg, ennek ellenére már többször körbekoncertezték az országot, emellett pedig a napokban bemutatták harmadik videójukat is, melyet a Dead Ends című dalra készítettek. A számban főszerepet kapnak ...

  Olvasd tovább

  Fonogram díjat nyert az ØRDØG – Gratulálunk nekik!

  Rendkívül büszkék vagyunk, hogy az EDGE Records gondozásában megjelent Sötétanyag című második nagylemezével az ØRDØG zenekar nyerte “Az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele” kategóriát az idei Fonogram díjkiosztó gálán.Az irodalmi szövegeikkel és egyedi hangzásvilágukkal kitűnő, egykori Superbutt tagokat tömörítő ...

  Olvasd tovább

  Red Swamp – Megjelent a második album, hallgasd végig

  A stoner/sludge vonalas budapesti Red Swamp zenekar Desertdrive című második albuma, a 2016-os Tiszassippi lemez folytatása április 20-án jelent meg, és azonnal végig is hallgathatod a teljes anyagot. A lemezbemutató bulijuk április 27-én lesz az Akváriumban, ahol egy görög stoner ...

  Olvasd tovább

  Borders Of Byzantium – Carnival akusztikus klip bemutató

  A budapesti székhelyű modern metalt játszó Borders of Byzantium nem tétlenkedett az elmúlt időszakban sem. Erről ad tanúbizonyságot, hogy nemrégiben készítettek egy akusztikus feldolgozást a 2016-ban megjelent „CAROUSEL” nevet viselő EP-jük „Carnival” című dalához, majd forgattak is hozzá a próbatermükben ...

  Olvasd tovább

  Keresés

  Back to Top

  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!