WESTFIELD MASSACRE – Új énekes érkezett Tommy Vext helyére

Egyéb 0 Comment

Megvált az ex-Divine Heresy frontember Tommy "Vext" Cummings-tól a Westfield Massacre zenekar, amelyben szólógitáron a nemrég az I Am Morbiddal Budapesten koncertező Ira Black játszik (ex-Metal Church, ex-Lizzy Borden, ex-Vicious Rumors stb.).

 www.facebook.com/officialwestfieldmassacre


A banda első albuma tavaly tavasszal jelent meg,  júliustól pedig már az új énekessel turnéznak az USA-ban, aki nem más, mint Seann Nicols (a fenti képen), aki korábban az Adler's Appetite frontembere volt, majd felénekelte az új Quiet Riot lemezt, de még annak kiadása előtt megvált tőle a csapat, jelenleg pedig a Ratt dobosával, Bobby Blotzerrel is dolgozik a Ratt egy sajátos verziójában (miközben Blotzer pereskedik volt zenésztársaival a Ratt név használata miatt).
 


SEANN NICOLS - Road Rage (szólókislemezként az eredetileg a Quiet Riottal készített nóta)

 WESTFIELD MASSACRE - Only The Dead (új dal, még Tommy Vext énekessel, 2017)
 

 

SZÓLJ HOZZÁ!

HÍRSZEMLE

Zenevonat Szuperkoncert @ 2018. március 17. – MOM Sport

Zenevonat Szuperkoncert @ 2018. március 17. - MOM Sport

Somló Tamás elvesztése után az Lgt ugyan nem koncertezik már, de a legendás zenekar két tagja, Karácsony János és Solti János továbbra is fellép a Zenevonat Szuperkoncerteken. Budapesten - hosszú idõ után újra - elõször zenélnek majd 2018. március 17-én, ...

Olvasd tovább

The Atomic Bitchwax – Force Field (2017)

The Atomic Bitchwax - Force Field (2017)

Az Atomic Bitchwax nevû stoner-rock trió '92-ben alakult a New Jersey-ben lévõ Neptune-ban. A hatvanas évek pszichedelikus és space rock ûrzajait pörgetik fel a hetvenes évek hard rock riffjeivel, amihez némi progresszív rock-os jammelést és bonyodalmat is adagolnak.

Olvasd tovább

Meghalt Fábián Juli énekesnő

Meghalt Fábián Juli énekesnő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt. (Fotó: Pongrátz Anita, Fábián Juli & Zoohacker Facebook)[...] Bővebben!

Olvasd tovább

JESS AND THE ANCIENT ONES – The Horse And Other Weird Tales (2017)

JESS AND THE ANCIENT ONES - The Horse And Other Weird Tales (2017)

A 2010-es alapítású, finn Jess And The Ancient Ones az elmúlt években igencsak felkapottá vált: retrós stílusú, a ’70-es éveket idéző okkult-pszichedelikus tematikájú rock/metaljának vonalát viszi tovább, működésének fő indikátorai egy EP („Astral Sabbat”, 2013), illetve két teljes album („Jess ...

Olvasd tovább

Meghalt Fábián Juli

Meghalt Fábián Juli

Fábián Juli hivatalos Facebook oldalán posztolták ki, hogy elhunyt az énekesnő. Korábban írt arról közösségi oldalán, hogy súlyos betegségben szenved, és sok erőt kér a gyógyuláshoz a rajongóktól, barátoktól, ismerősöktől.[...] Bővebben!

Olvasd tovább

Keresés

Back to Top

Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
Inline
Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!