Five Finger Death Punch – Ivan Moody énekes év végén elhagyja a zenekart

Five Finger Death Punch, Ivan Moody 0 Comment

A Five Finger Death Punchról legutóbb év elején írtunk, akkor arról számoltunk be, hogy Jason Hook gitáros autójában állítólag már az új albumuk bömbölt, legalábbis annak egy nyers változata. Januárban tehát állítólag már csak a keverés volt hátra. Épp ezért is ért mindenkit váratlanul a frontember, Ivan Moody napokban tett nyilatkozata, a denveri KBPI rádiónak elmondta, hogy 2017 végén kiszáll a zenekarból, utána kizárólag új csapatára, a  Villain névre keresztelt bandára koncentrál majd.

„Hogy teljesen őszinte legyek, a Death Punch és én egyfajta keresztúthoz érkeztünk. Nagyon büszkék vagyunk az eddigi teljesítményünkre, sok-sok-sok év munkájára. Most itt az idő, hogy mindenki elinduljon a saját útján, és valami mást csináljon. Eljött az ideje annak, hogy a saját utunkat kövessük és valami mást csináljunk, szóval az idei év után… az új bandám, a Villain… Annyira izgatott vagyok.”

A Villainről egyelőre annyit tudni, hogy a Coal Chamberből ismert Miguel „Meegs” Rascon és a Gemini Syndrome-ban játszó Brian Steele Medina gitárosok a társai Ivannak.

Ivan Moody énekes egészségi állapotáról már tavaly is visszhangzott a sajtó. Az énekes múlt év végén megint teljesen szétzuhant. Moody problémáinak pontos okai nem ismertek, de az énekes eleve balhés, hányattatott múlttal rendelkezik, és mentális nehézségei mellett komoly küzdelmeket folytatott a drogokkal és az alkohollal is az elmúlt években. 2016. november 25.én például a worcesteri (Massachusetts állam) koncerten csak nyolc dalt adott elő a csapattal, (azok közül is hármat a basszer Chris Kael énekelt), így aztán sejthető volt, hogy a frontember egészségi állapotával ismételten baj van. Így a december 10-ig hátralévő állomásokon az All That Remains énekese, Ivan közeli barátja, Phil Labonte állt a mikrofon mögött, aki 2010-ben hasonló jelleggel a Killswitch Engage-nél is segédkezett már, amikor Howard Jones váratlanul távozott a turnéról.

Related Articles

  SZÓLJ HOZZÁ!

  Keresés

  Back to Top

  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!
  Inline
  Like-old az oldalt, hogy azonnal értesülj a legfrissebb hírekről!