METALLICA – Rob Trujillo 12 éves fia helyettesíti Fieldyt a Kornban

Április második felében Dél-Amerikában turnézik majd a Korn, de a basszer Fieldy "előre nem látható körülmények" miatt nem lehet ott a hat bulin. Sebaj, megoldották a helyettesítését: a Metallica basszer Robert Trujillo 12 éves fia, Tye Trujillo ugrik be a helyére.

"Elszomorító, hogy Fieldy nem tud velünk jönni, de izgalmas lesz ezen a pár bulin egy ilyen fiatal zenésszel játszani, mint Tye. Várjuk a tesónk, Fieldy visszatérését is, májusban már vele játszunk majd az Államokban."

 Robert Trujillo a The Huffington Postnak így beszélt a fiáról, aki 6-7 évesen kezdett el zenélni:

"Tye remek basszusgitáros és igazán kiváló szerző. A basszustémái, a riffjei hallatán azt mondtam neki: 'Haver, bárcsak én írtam volna ezeket!' Egy csomó saját témát is ír, de olyanok is hatottak rá, mint Jaco Pastorius, Miles Davis, a Black Sabbath vagy a Led Zeppelin. Olyan csapatokat is hallgatunk, mint a Queens Of The Stone Age és a Tool. Olyan mint egy szivacs, Szereti a funk zenét is. Szereti James Brownt. Egy kis 12 éves, aki szívja magába a különféle zenéket, és annyit mondhatok, hogy ez hat is a kreativitására, mindarra, amit a bandájával (The Helmets) ír.
 

THE HELMETS 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!