INCUBUS – Hat év után új album, szuperhős cicák mentik meg őket az új klipben

Hat év után új albummal jelentkezik a kaliforniai Incubus. A lemez címe szimplán 8 lesz, jelezve, hogy ez bizony már a nyolcadik album Brandon Boydéktól. A korábban bár bemutatott Nimble Bastard dalhoz most a hivatalos klip is megérkezett.

Skrillex nem csupán az egyik új dalban szerepel, hanem ő volt az album társproducere is Dave Sardy (Slayer, Trouble, Helmet stb.) mellett.

 
INCUBUS - Nimble Bastard (a 2017-es 8 albumhoz)
INCUBUS - Glitterbomb (szöveges videó a 2017-es 8 albumhoz)


Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!