Airbourne – 14 év alatt az első tagcserén esett át az ausztrál brigád

Breakin’ Outta Hell címmel 2016. szeptember 23-án jelent meg az ausztrál Airbourne negyedik albuma, amely három évvel követte a sorban a legutóbbi Black Dog Barkingot. A lemez producere a veterán Bob Marlette volt, akivel a debütáló Runnin’ Wildot is rögzítették annak idején, a keverésért pedig a szintén legendás Mike Fraser (Aerosmith, Van Halen, Metallica) felelt. A lemez zárótétele volt az It’s All For Rock’n’Roll, a dallal pedig Lemmy előtt tisztelgett a zenekar. Ehhez nemrégiben klipet készített a zenekar, most azonban már tagcseréről számolhatunk be.

David Roads ritmusgitáros maga döntött a kilépés mellett, mert a családi vállalkozásán kíván dolgozni az Airbourne helyett.. Utódja Harri ‘The Riff Doctor’ Harrison lett, akit az ausztrál vintage rocker Palace Of The King soraiban még Matt Harrisonként lehetett ismerni. Ez volt a 2003 óta létező Airbourne soraiban az első tagváltás.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!