NEW FRIEND REQUEST – Dal- és klippremier: Zavar a lárma

Nem kel fel a Nap címmel ősszel érkezik a modern metal vonalas budapesti New Friend Request zenekar új albuma, és előzetesként máris megismerkedhetsz a második klipes nótájukkal.

"A Zavar a lárma című dal és a videója egy újabb oldalát mutatja meg a zenekarnak, egy bővebb képet adva arról, hogy mire is számíthatsz tőlük, illetve a nagylemeztől."www.facebook.com/newfriendrequest"A Zavar a lárma az első olyan dalunk, amelyben nagyobb szerepet kapnak a tisztább éneklős részek, valamint a tőlünk nem megszokott színező hangszerek, pl. a zongora. Nem volt koncepció, hogy csináljunk egy olyan dalt, amelyben több a dallam, egyszerűen a szövegben lejátszódó érzelmi vívódást és kettősséget így lehetett a leghatásosabban kifejezni."


A videoklipet ezúttal is a frontember, Kerecsen László által vezetett Syndrome Production filmes csapat készítette.

"Ahogy a zene és a szöveg érzelemvilága ingadozik a dalban, úgy változik a klip hangulata is. Néha sötét, néha komor, rengeteg vegyes érzelem zajlik le a számon belül, és ezt a klip képi világa is leköveti."


NEW FRIEND REQUEST - Zavar a lárma (a 2017-es album előfutáraként)A New Friend Request még a nyári fesztiválszezon előtt egy újabb dalt is nyilvánosságra hoz a készülő lemezről.

Aki pedig Budapesten szeretné elcsípni a zenekart, és élőben hallani az új dalokat, az legközelebb április 30-án a Dürer Kertben teheti ezt meg, ahol a New Friend Request a Down For Whatever lemezbemutatójának különleges vendége lesz!

A koncert Facebook oldala


NEW FRIEND REQUEST km. BESNYŐ GABI - Sárból víz (a 2017-es album előfutáraként)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!