Mobilmánia Vikidál Gyulával Győrben – Vendég: Cherokee & Rocksystem


Nem április elsejei tréfa lesz, hogy a Mobilmánia a következő turnéállomáson nem csak két vendégzenekarral, hanem Vikidál Gyulával is érkezik. A Fonogram díjas hard rock banda közel 2 órás műsorában helyet kapnak a régi nagy Mobil slágerek és az új, Fénypokol című lemezük dalai is.

A győri ETO Parkban megrendezésre kerülő koncerten, április elsején két vendégzenekar, a Cherokee és a Rocksystem melegíti majd be a színpadot a Mobilmánia előtt. További részletek az eseményben.

https://www.facebook.com/events/1792586907731519/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Metalkilincs : Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!