OBITUARY – Gróf Balázs újabb zseniális videót rajzolt nekik!

Az idei Rockmaratonon fellép a floridai death metal legenda Obituary is, az új stúdióalbumuk pedig a mai napon jelent meg, és ennek örömére tették közzé az új rajzos klipjüket, amit ezúttal is Gróf Balázs készített, akárcsak a 2015-ös Violence-t.

Balázs azt mondta a Hammernek, hogy a Ten Thousand Ways To Die dalhoz készített új videó a két évvel ezelőtti klip folytatása, és ezúttal is a csapat instrukciói alapján dolgozott, a sztoriba csak néhány apróságot írt bele. Mindenesetre a videó nagyon király, és a korai floridai metal színtérrel kapcsolatban is tele van utalásokkal, gegekkel, de számos más popkult utalást is találsz benne.
 www.facebook.com/ObituaryBand

 

A lemez Andreas Marschall borítójával jelent meg, szimplán Obituary címmel, 10 (+ 1 bónusz) dallal, amelyek közül az egyik a friss klipes Ten Thousand Ways To Die a 2016-os EP+koncertlemezrőlOBITUARY - Ten Thousand Ways To Die (a 2017-es albumhoz)
OBITUARY - Dokufilm az új albumhoz #1
OBITUARY - A Lesson In Vengeance (a 2017-es albumról)
OBITUARY - Sentence Day ("playthrough" videó a 2017-es albumhoz)
OBITUARY - Turned To Stone (szöveges videó a 2017-es albumhoz)
OBITUARY - Sentence Day (a 2017-es albumról)
OBITUARY - No (2017-es dal, a Decibel flexidisc mellékletéről)
OBITUARY - Előzetes a 2017-es lemezhez


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!