Új SUNSET dal a héten megjelenő We Are Eternity-ről: WHISPERS

Március 2-án megjelenik a HammerWorld Magazin mellékleteként a We Are Eternity! A zenekar eddigi legkiforrottabb és legfontosabb állomása ez a nagylemez. Az album „do it yourself” módon készült, tehát a keverésén kívül minden stúdió munkálat a zenekar tagjainak keze munkáját dicséri. Az eddigieknél zeneileg kicsit komplexebb Whispers a harmadik közzétett dal a lemezről. Arról az érzésről / ösztönről szól, amikor a szeretet és a “déjà vu” találkozik. 

Whispers szöveges videó

„Rettenetesen büszkék vagyunk a lemezre. Minden viszontagság – amiből jutott bőven – ellenére a végeredmény pontosan annyira lett jó, mint amennyi munkát belefektettünk. A lemez címét az első kiadott dalunk szövegéből kölcsönöztük: Mi vagyunk az öröklét. A „Mi” nem a zenekart jelenti, hanem mindenkit körülöttünk, akik inspiráltak, akik befolyással voltak az életünkre, így a zenénkre, szövegeinkre is. Ők voltak a színek, mi az ecset és a We Are Eternity a vászon.” – Dáci

Aki kíváncsi a dalok mondanivalójára, vagy csak szeretne dumálni a zenekarral, sztorikat hallani, az jöjjön el március 3-án a BarHole Musicba, ahol a csapat rendhagyó módon ünnepli a megjelenést!

Esemény

Pár héttel később, március 18-án a SUNSET pályafutásának leghosszabb és leglátványosabb koncertjét fogja adni a Dürer Kert deszkáin. Az estét a MIRROR és a GODKNOWS nyitja.

Jegyek még korlátozott számban kaphatóak online és a helyszínen.

Esemény

Akik szeretnék a We Are Eternity-t limitált digipak formátumban magukénak tudni, azoknak lehetőségük van megrendelni a zenekar hivatalos oldalán.

„Köszönjük, hogy rendeléseddel támogatod a zenekar, és a magyar metál zene jövőjét! Találkozunk a koncerteken! Ti vagytok az öröklét!” – SUNSET

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!