Sabaton – Hannes Van Dahl dobos nem lép fel a budapesti bulin, párja, a Nightwish énekesnője, Floor Jansen a napokban szülni fog

Mint azt már korábban megírtuk, a Sabaton eddigi legnagyobb szabású turnéja Budapestre is elér. Az eredetileg a Barba Negra Music Club-ba meghirdetett márciusi bulira a jegyek igen hamar – három hónappal a koncert előtt elfogytak. A Hammer Concerts és a Barba csapata a zenekarral együttműködve éjjel-nappal azon dolgozott, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel nagyobb helyszínen kerüljön megrendezésre az esemény. Az erőfeszítések szerencsére sikerrel jártak, a rendezvény tehát átköltözött a Hungexpo B Pavilonjába. A szervezők bíznak benne, hogy az új, nagyobb helyszínnek köszönhetően senki sem marad le, senki sem marad kint. Mindemellett egy nagyobb szabású, látványosabb show-ra számíthatunk! Az előre, a Barba Negrába megváltott jegyek természetesen érvényesek, akinek pedig még nincs belépője, az beszerezheti a korábbi jegyelővételi pontokon (Barba Negra, Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince), illetve a szokásos online felületeken.

Az viszont már biztos, hogy a Sabaton dobosa, Hannes Van Dahl nem ül majd a dobcájg mögött. Nem kell megijedni, hirtelen jött tagcseréről szó sincs, a dobos csupán néhány nap  szabadságot vesz ki, ugyanis hamarosan megérkezik a gyermeke. Hannes párja a Nightwish énekesnője, Floor Jansen. Így aztán az a speciális dolog történik a bulin, hogy a Sabaton dobcucca mögött átmenetileg a Twilight Force dobosa, Daniel Sjögren veszi át Hannes helyét.

 A Hammer Concerts Bemutatja:
Sabaton – “The Last Tour” 2017
Különleges vendég: Accept
Vendég: Twilight Force

 JEGYEK MÉG KAPHATÓAK:
http://musicclub.barbanegra.hu/sabaton_20170305
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47946
https://tixa.hu/Sabaton_20170305_bnmc
❑ Elővételi jegyár: 10000 Ft

 LINKEK:
www.facebook.com/sabaton
www.facebook.com/accepttheband
www.facebook.com/twilightforce

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!