Poison – Több mint egy évtized után ismét nagy turnéba kezd a klasszikus felállás

Gyakorlatilag évek óta cikkeztünk arról, hogy minden idők egyik legsikeresebb glam bandája, a Poison reunion-turnét bonyolít le. Voltak is próbálkozások, ezek azonban leginkább csak a frontember Bret Michaels vágyait tükrözték. Most azonban valóban úgy fest, hogy 2017 tavaszán végre eljön a várva várt alkalom: a Poison klasszikus felállása – Bret Michaels, Bobby Dall, Rikki Rockett és CC DeVille – egy kisebb amerikai headliner körutat bonyolít le. Az exkluzív koncertek többségén a Poison-t két másik legenda, a Def Leppard és a Tesla kíséri. Ezen kívül, a Poison első headliner buliját az észak-karolinai Raleigh-ben rendezik meg, április 28-án. Habár az elmúlt években több alkalommal is fellépett a csapat például a Def Leppard, a Mötley Crüe és a KISS társaságában, de a több mint egy évtized kihagyás utáni hivatalos visszatérésre idén áprilisban kerül sor. Európát is megcélozhatnák!

Az utolsó Poison album 2007-ben jelent meg: a Poison’d! című kiadvány egy feldolgozásokból álló gyűjtemény volt, ami azt jelenti, hogy a 2002-es Hollyweird lemez óta a csapat nem adott ki teljes értékű albumot. Ami a koncertezést illeti, a Bret Michaels énekes vezette legendás glamster Poison legutóbb 2012-ben turnézott: ekkor Észak-Amerikát járta a Rock Of Ages turné keretében, Lita Ford és a Def Leppard társaságában. A Poison tehát az elmúlt öt évben inaktív állapotban volt. Míg Bret szólókarrierjét építgette, addig Rikki Rockett a Devil City Angels zenekarral dolgozott.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!