HolyChicks – Táncolj velem videoklip és HolyPopChick Rock EP

A HolyChicks csak lányokból álló poprock banda, akik „élőben olyan elemi erővel tolják a színpadon, hogy fiús anyák állítólag tiltakozó felvonulásokat terveznek a zenekar betiltása érdekében”. Öt lányról beszélünk, akik tehetségesek, szépek, tele vannak ötlettel, és nem utolsó sorban jó dalokkal.  Az elmúlt egy évben pedig igazán aktív volt a zenekar, amely saját bevallása szerint holypopchickrockot játszik. Most pedig ezzel a címmel megjelent első kislemezük, amelyhez megérkezett harmadik videoklipjük is.

A legfrissebb könnyed popos Táncolj velem című dalhoz készült klipről Lahucsky Kriszti gitáros mesél:

„A klipben egy fiktív figura került középpontba. Ő egy nagyon kedves színész barátunk, Baradlay Viktor. Szerintünk iszonyat jó karakter, és ő is örült, hogy felkértük erre a szerepre. Gyakorlatilag egy őrült rajongó otthoni ámokfutását adja elő. Több ötlet is felmerült, de figyelembe véve az idő- és költségkorlátokat, végül arra jutottunk, hogy legyen egy ilyen jópofa, egyszereplős, egysnittes klip, amit aztán sikerült saját ötletekkel is tarkítanunk.”

A lányok február 25-én szombaton a Gozsdu Manó Klubban ünneplik a zenekar második szülinapját a szintén friss lemezét durrogtató Mocsok 1 Kölykök társaságában, majd áprilisban a Blahalousiana turnéjába becsatlakozva folytatják a koncertezést.

Itt pedig meghallgatható az egész EP

Facebook esemény

Facebook oldal

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!