Higher Power – Klippremier – Can’t Relate

Soul Structure címmel május 19-én jelenik meg a leedsi Higher Power bemutatkozó nagylemeze. A banda zenei gyökerei valahol az old-school NYHC és a West Coast-crossover műfaj között ficánkolnak. Az album dalainak hangszeres témáit Misha Hering producerrel vea Holy Mountain Stúdióban rögzítették; míg a vokálokat James Atkinson hangmérnökkel a Mutiny Stúdió falai között vették fel. A keverést Arthur Rizk (Salomons Gate), a maszterizálást pedig a neves Joel Grind (Toxic Holocaust) végezte. A lemez borítóját Sam Bailey készítette. Az album Can’t Relate dalához most klip is készült:

A Higher Power egy kibővített brit turnén mutatja be debütáló albumát, március elején. A banda áprilisban Németországban és Belgiumban turnézik, a veterán Terror zenekar kíséretében. Később fellépnek a szülővárosukban megrendezendő Outbreak Fest-en is.

Higher Power – Soul Structure
(Május 19 – Flatspot Records)

01. Can’t Relate
02. Looking Inward
03. Balance
04. Hole
05. Four Walls Black
06. Between Concrete And Sky
07. Burning
08. Embrace
09. Reflect
10. You Ain’t Much

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!